SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

1. PODATKI O PODJETJU

Bojan Čolić s.p., pospeševanje prodaje
Rafolče 66, Rafolče
1225 Lukovica

ID za DDV: SI45337616 (zavezanec za plačilo DDV)
Matična številka: 3730905000
TRR: SI56 0267 7025 8749 703 odprt pri NLB d.d.

Podjetje Bojan Čolić s.p. upravlja naslednje spletne strani: www.naravnadopolnila.si.

S spletno trgovino Naravnadopolnila.si (v nadaljevanju spletna trgovina) upravlja podjetje Bojan Čolić s.p., ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju ponudnik).

2. AVTORSKE PRAVICE PODJETJA

Vse vsebine, objavljene na www.naravnadopolnila.si, so last podjetja Bojan Čolić s.p.. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene. Brez dovoljenja podjetja Bojan Čolić s.p., se jih ne sme kopirati, razmnoževati ali distribuirati na kakršen koli drug način.

Bojan Čolić s.p. si pridržuje pravico do sprememb vsebin, objavljenih na spletni strani www.naravnadopolnila.si

3. STRINJANJE S POGOJI SODELOVANJA

Ti splošni pogoji poslovanja veljajo za prodajo blaga in storitev, objavljenih na spletni strani www.naravnadopolnila.si, spletni trgovini podjetja Bojan Čolić s.p., pospeševanje prodaje, Rafolče 66, Rafolče, 1225 Lukovica (v nadaljevanju Bojan Čolić s.p.).

Z uporabo spletnega mesta se vsak uporabnik strinja, da je seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja in da se z njimi v celoti strinja. Šteje se, da z oddajo naročila v kakršnikoli obliki v celoti sprejemate te splošne pogoje poslovanja.

4. DOSTOPNOST INFORMACIJ

Podjetje se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovilo naslednje informacije:
✓ identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra)
✓ kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefonska številka)
✓ bistvene značilnosti blaga oziroma storitev
✓ dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku)
✓ pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave)
✓ vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano ali že vsebujejo davke in stroške dostave
✓ način plačila in dostave
✓ časovno veljavnost promocijskih ponudb
✓ rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka,
✓ pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

5. ODGOVORNOST

Za zaplete in težave, ki bi nastale ob morebitni nepravilni uporabi blaga/storitev, podjetje Bojan Čolić s.p. ne odgovarja.

Podjetje Bojan Čolić s.p. ni odgovorno za morebitne občasne težave pri delovanju spletne strani www.naravnadopolnila.si, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

Podjetje Bojan Čolić s.p., si pridržuje pravico od odstopa pogodbe oz. realizacije naročila v kolikor nastane bistvena napaka v ponudbi. Bistvena napaka zajema elemente, na podlagi katerih podjetje Bojan Čolić s.p. ne bi pristala na sklenitev pogodbe. Med bistvene napake spadajo tudi očitne napake v ceni, ki so lahko posledica tehničnih in drugih težav.

Komunikacija poteka izključno preko e-pošte.

6. PRITOŽBE IN SPORI

Podjetje Bojan Čolić s.p. spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Podjetje Bojan Čolić s.p. se trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostavitve učinkovitega sistema obravnavanja pritožb. Pritožbe lahko oddate pisno po elektronski pošti na naslov: info@naravnadopolnila.si. Podjetje bo najkasneje v treh (3) delovnih dneh potrdilo, da je prejelo pritožbo, sporočilo kupcu, kako dolgo jo bo obravnavalo in ga vseskozi obveščalo o poteku postopka.

Podjetje Bojan Čolić s.p. si po svojih najboljših močeh prizadeva, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

7. IZVENSODNO REŠEVANJE POTROŠNIŠKIH SPOROV

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Podjetje Bojan Čolić s.p., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je potrošnikom na voljo na povezavi TUKAJ.

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2006/2004 in Direktive 2009/22/ES.