CENE, POPUSTI IN PROMOCIJSKE KODE

1. CENE IN AKCIJSKE PONUDBE

Vse cene, navedene na spletni strani, so izražene v evrih in vsebujejo DDV. Izdani račun vsebuje poleg cene izdelka tudi stroške pošiljanja v višini, navedeni v košarici, pred zaključkom nakupa. Akcijske ponudbe (popusti) so lahko tedenske ali dnevne, oblikujejo se v odvisnosti od povpraševanja in razpoložljive zaloge.

Podjetja oziroma zavezanci za DDV morajo pri naročilu predložiti identifikacijsko številko oziroma davčno številko. Cene veljajo od 1.1.2023 do preklica oziroma sprememb.

Cena je končna cena artikla, po kateri potrošnik kupi blago.

Prvotna cena je višja, stara cena artikla, po kateri je bil artikel v prodaji pred znižanjem cene.

Akcijska cena je cena, ki velja zgolj omejeno časovno obdobje. To obdobje je datumsko določeno, se pa v primerih razpoložljivosti zalog lahko ustrezno podaljša.

Skupna cena je seštevek vseh cen artiklov, v prodaji izven paketa.

Cena paketa je ugodnejša cena vseh artiklov v paketu glede na skupno ceno oz. seštevek vseh cen posameznih artiklov.

Cena brez kupona se prikaže v primeru aktivacije časovno omejenega kupona za popust na spletni strani. Cena brez kupona pomeni prvotno ceno, ki bi veljala brez aktivacije kupona.

Cena s kuponom je cena, ki velja v primeru aktiviranega kupona za popust na spletni strani.

2‍. KODE ZA POPUST

Koda za popust oziroma promocijska koda prinaša različne ugodnosti pri nakupu v spletni trgovini www.naravnadopolnila.si. Aktivne kode se nahajajo na naslovnih straneh oglasnih sporočil, v promocijskih elektronskih sporočilih  ali v drugih medijih. Kode lahko prinašajo različne ugodnosti, od različnih darilc do popustov. Vsakršna koda je vedno časovno omejena, izkoristiti pa se mora v omejenem določenem roku, sicer je neveljavna.

Uporaba kode za popust:

Izberite izdelke, ki jih želite kupiti in jih dajte v košarico.

✓ V košarici boste pod seznamom izdelkov, ki ste jih dodali v košarico, našli okence “koda za popust”. Tja vpišete kodo za popust.

✓ Za en nakup je možno uveljaviti le eno kodo za popust.

✓ Ko vpišete kodo za popust, se vrednost kode za popust avtomatsko odšteje od cene vašega naročila. Ostane znesek, ki ga je potrebno še poravnati.

✓ Kode s popusti se med seboj ne seštevajo.

Kode s popustom ne veljajo za izdelke, ki so že v akcijski ponudbi, v kolikor to ni posebej določeno.

Kode s popusti ne veljajo na paketno ponudbo, v kolikor to ni posebej določeno.

3. POSEBNE PONUDBE PO ZAKLJUČKU NAKUPA

Poprodajna ponudba - na spletni strani ali po mailu

Upsell ali poprodajna ponudba je ponudba za www.naravnadopolnila.si kupce, ki so pravkar zaključili (oddali) naročilo. Ponudba je časovno omejena in je prilagojena dejstvu, da je naročilo že oddano, enakih cenovnih znižanj v redni ponudbi brez oddanega naročila ni mogoče pridobiti. Prav tako vrednost v upsellu dodanih artiklov NE vpliva na dodatne ugodnosti, vezane na skupno vrednost že oddanega naročila (npr. brezplačna poštnina nad 60€, ...).

Poprodajna ponudba - SMS

Upsell ali poprodajna ponudba je ponudba za www.naravnadopolnila.si kupce, ki so pravkar zaključili (oddali) naročilo. Ponudba je časovno omejena in je prilagojena dejstvu, da je naročilo že oddano, enakih cenovnih znižanj v redni ponudbi brez oddanega naročila ni mogoče pridobiti.  SMS upsell naročniku nekaj minut po oddanem naročilu na vnešeno mobilno številko pošlje sms s promocijsko upsell ponudbo. Vrednost v upsellu dodanih artiklov NE vpliva na dodatne ugodnosti, vezane na skupno vrednost že oddanega naročila (npr. brezplačna poštnina nad 60€, ...).