NAKUP IN DOSTAVA

1. POSTOPEK NAKUPA

Nakup na spletni strani www.naravnadopolnila.si lahko opravite kot gost ali registriran uporabnik.

1. Korak: Izbira izdelkov

✓ Kupec izbere želeni izdelek in klikne na gumb »V KOŠARICO«. Vsi izdelki, dani v košarico in njihove količine, so vidni s klikom na košarico (v zgornjem desnem kotu).

2. Korak: Košarica

✓ Ko kupec izbere vse želene izdelke, stisne na gumb »Košarica«, ki se nahaja v zgornjem desnem kotu spletne strani.

✓ Če kateri izbrani izdelek kupcu ne ustreza, ga iz košarice lahko odstrani s klikom na gumb »X«

✓ Če želi kupec zmanjšati ali povečati količino izdelka v košarici to stori tsko, da klikne na - ali +, ki se nahaja v stolpcu Količina.

✓ Če ima kupec kodo ugodnosti, ki jo je dobil v promocijskem e-mailu ali v oglasnih sporočilih Facebook/Instagram/Google profila naravnadopolnila.si, jo lahko vnese v polje v košarici s klikom na ikono, ki ponazarja popust. S klikom na ikono se odpre polje "IMAŠ KODO ZA POPUST?" ali pa kodo za popust vnese v polje "KODA ZA POPUST", ki se nahaja v vsakem koraku na blagajni in je vidna do končne potrditve oddaje naročila. Da je bil kupon uporabljen, kupec vidi odštet znesek popusta pod naročenimi izdelki.

*Kode s popusti ne veljajo na paketno ponudbo, v kolikor to ni posebej določeno.

✓ Kupec se v tem koraku odloči za način dostave in klikne na gumb »Najprej na naročilo«

3. Korak: Zaključi nakup

✓ Kupec izpolni Podrobnosti o plačniku in dostavi, pregleda svoje naročilo, ter izbere način plačila.

✓ Pred zaključkom nakupa mora kupec prebrati, se strinjati in sprejeti Splošne pogoje sodelovanja.

✓ S klikom na »Zaključi nakup« se kupec strinja z vnesenimi podatki in izbranimi izdelki.

✓ Ko kupec potrdi naročilo (S klikom na gumb »Zaključi nakup«), sprememba naročila na spletni strani www.naravnadopolnila.si ni več možna.

4. Korak: Oddaja naročila

 Nekaj minut po oddaji naročila kupec prejme po e-mailu sporočilo, da je bilo njegovo naročilo uspešno oddano. V tem e-mailu so tudi vsi podatki o oddanem naročilu, celoten znesek naročila in podatki za plačilo (v kolikor je bila izbrana plačilna metoda nakazilo na TRR). 

Če kupec ne prejme potrditvenega e-maila o oddanem naročilu mora preveriti mapo vsiljena pošta ali promocije. V primeru da se potrditveno sporočilo ne nahaja v nobeni izmed map mora kupec kontaktirati ponudnika na info@naravnadopolnila.si.

 Po oddaji naročila ima kupec možnost preklicati naročilo v roku ene ure. Če kupec naročila ne prekliče, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo.

 Rok za plačilo naročila z izbrano plačilno metodo nakazilo na TRR je 2 delovna dni; po preteku 2 delovnih dni bo ponudnik naročilo preklical.

 Vsem kupljenim izdelkom prodajalec priloži račun. Če kupec želi račun na podjetje, mora pri izpolnjevanju obrazca v okence "Račun na podjetje (izpolnite le v primeru, da želite račun na podjetje)" vpisati naziv podjetja.

 Ko je naročilo zaključeno in pripravljeno za prevzem s strani kurirske službe DPD bo kupec na e-mail prejel sporočilo o zaključku naročila.

Ob oddaji naročila je tako sklenjena pogodba med prodajalcem in kupcem, katera je trajno shranjena pri prodajalcu. Prodajalec lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko ali mu pošlje e-mail na njegov elektronski naslov.

2. SPREMINJANJE NAROČILA

Kupec lahko svoje naročilo prekliče ali spremeni tako, da na spletni strani odda novo naročilo z novimi podatki, na e-mail naslov info@naravnadopolnila.si pa pošlje zahtevek za preklic predhodnega naročila. Kupec lahko naročilo prekliče ali spremeni tudi po telefonu na 041 222 115.

3. NAČINI PLAČILA

Podjetje omogoča plačilo za izdelke in storitve na sledeče načine:

✓ Plačilo po povzetju ob dostavi kurirski službi DPD Slovenija

✓ Direktno nakazilo na bančni račun podjetja

✓ Plačilo preko aplikacije PayPal na poslovni račun podjetja

✓ Plačilo s plačilnimi (bančnimi oziroma kreditnimi) karticami (MasterCard, Visa, Visa Electron, BA Maestro)

Varnost osebnih podatkov in plačil je v domeni ponudnikov plačilnih storitev. Za vse ostalo Podjetje uporablja primerna tehnična in organizacijska sredstva za zagotavljanje varnosti in tajnosti osebnih podatkov ter plačilnih informacij.

Za varne avtorizacije in transakcije s kreditnimi karticami skrbita prodajalec Bojan Čolić s.p. in Stripe (dvojni sedež podjetja: San Francisco, Kalifornija, Združene države in Dublin, Irska.). Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Podatki o karticah se ne shranjujejo na strežniku podjetja Bojan Čolić s.p.

Paket bo odposlan s kurirsko službo DPD Slovenija. Če ob dostavi niste dosegljivi, vam bo kurir paket ponovno dostavil naslednji delovni dan, ali pa se s kurirjem dogovorite da vam paket pusti v vam najbližnji Petrolovi poslovalnici ali drugi DPD PickUp točki.

Strošek poštnine znaša 4,50 EUR na območju celotne Slovenije.

Pri nakupih višjih od 60 EUR je poštnina brezplačna.

Naročeni izdelki bodo odposlani naslednji delovni dan, najkasneje pa v 3 delovnih dneh.

Strošek pošiljanja v države izven Slovenije znaša 19,00 EUR.